Exempelavtal

Vid första mötet går vi igenom vad som behöver städas och bestämmer hur ofta vi ska komma. Vid första mötet utgår vi från ett exempelavtal som vi går igenom och anpassar efter behov.

Vi låser inte upp våra kunder med bindningstider eller dylikt. Detsamma gäller enstaka uppehåll i städningen under t.ex. semestertider. Säger man bara till i god tid (ett par veckor innan) så lägger vi helt enkelt in ett uppehåll i schemat utan att det medför några kostnader.

Vad du bör ha hemma

Vi har gjort en lista på vad man kan behöva för utrustning och rengöringsprodukter i sitt hem. Vi anpassar oss efter dina önskemål men många har efterfrågat en lista med ett basutbud. Många saker är självklarheter men de hamnar ändå på listan. Här och var dyker lite produktnamn upp men det går givetvis att byta ut mot likvärdig.

Nyckelsäkerhet

Vi har tecknat avtal med Key Code för att höja säkerheten när vi hanterar era nycklar. Skulle olyckan vara framme (vilket inte har hänt ännu!) har nyckeln en bricka från Key Code. I övrigt märks inte nyckeln upp med något annat än ett kundnummer som inte kan spåras till ägaren.

Nyckelbricka