Hemservice

Nuvarande priser för hemservice. Priserna nedan är vad det kostar per timme och inga övriga kostnader (som ex. framkörningsavgift eller minidebitering) tillkommer. Vi utför all sorts hemservice såsom städning, tvätt och strykning. Vi putsar även fönster.

  Pris Inklusive moms Att betala (på fakturan)
Regelbunden hemservice 223,2 kr/tim 279 kr/tim 139,5 kr/tim1
Fönsterputs 171 kr/tim
Övrigt ej regelbundet återkommande 171 kr/tim

Priserna ovan för regelbunden hemservice är baserade på att kunden själv tillhandahåller all städmaterial som behövs för att utföra arbetet. Kontakta oss för mer information om ni behöver hjälp med städmaterial.

Kvällar (efter 18:00) och helger sker ett påslag på 35 kr/tim exl. moms.

1 Den 1 juli 2009 ersattes det gamla skatteavdraget för husarbete av fakturamodellen som innebär att kunden får skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Fördelen är att den som köper hushålls- och ROT-tjänster får skattereduktionen direkt. Företaget begär sedan in resterande del av fakturan från skatteverket.

Skattereduktionen är 50 procent av arbetskostnaden, men kan högst vara 50 000 kronor per år.

Får inte kunden skattereduktion (har köpt hushållstjänster för över 100 000 kronor) eller bara delar av reduktionen av skatteverket måste kunden betala resterande del till företaget.

Städservice företag

Vi utför även kontorsstädning, fönsterputsning m.m. till företag, även här till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för mer information.